Români la 7 dimineața

“Suntem mai fraieri, de aia stăm la coadă! Șmecherii o iau în față!” – român 27 iunie 2019

photo sursă: gds.ro

Vor să fie auziți! Mesajul românilor care stau la coadă peste tot în țară și nu numai, este următorul “Suntem mai fraieri, de aia stăm la coadă! Șmecherii o iau în față!”, spus chiar de un român la prima oră a dimineții când acesta era țeapăn la coadă la pașapoarte. Nu este de acord cu aceste cozi infernale la care e condamnat să aștepte aproape oricând părăsește ușa blocului. Fie că ești la medicu’ de familie, la coadă la pâine sau la butic, ți se urcă tensiunea indiferent de caz.

“Are gust bun degetul meu?” – românca, 27 iunie 2019

În dimineața zilei de 27 iunie, o femeie care stătea în fața blocului aparent a exclamat “Are gust bun degetul meu?”. Era ora 7 dimineața, însă nimeni nu știe cu precizie care sunt motivele reale pentru care femeia a pus întrebarea neobișnuită. Partea și mai bizară e că cineva care a auzit cele spuse, ne-a contactat imediat și ne-a explicat că femeia era singură sau însoțită de un câine, dar nu e sigur de asta pentru că i-a fost rușine să se întoarcă să o întrebe care-i faza. A mai spus că femeia cântărea destul de mult și îi era cald, de aceeea a ieșit afară de dimineață să se răcorească un pic și ea.

photo sursă: chicineta.ro

Nu am bani că am luat și împrumut.” – român, 25 iunie 2019

Românul din imagine avea o discuție aprinsa cu vecinul pe la prima ora a dimineții, în care acesta i se plângea ca nu poate sa-i împrumute suma de bani dorită, datorită faptului că deja a împrumutat de la alt vecin o altă sumă de bani, justificarea sa fiind urmatoarea “Nu am bani că am luat și împrumut.”Cu alte cuvinte a mai ridicat sus la papacioc un păhărel și a mers în ogradă.

photo: sursa Noizz.ro


“Bag pula în ea viață.” – român, 25 iunie 2019

Toata povestea românului suparat pe viață a început la ora 7 dimineața, iar unul dintre colegii noștrii a auzit cele spuse și a decis să share-uiască aceste vorbe de duh. Sincer când acesta era în drum spre muncă, nu știm sigur de ce dar el a exclamat “Bag pula în ea viață.” Sperăm că a ajuns cu bine la job și își face treaba ca un român adevărat, asta dacă a ajuns a muncă și nu cumva a adormit pe troutuar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*